Kerst 2023 Korting

Kerst Korting Leven zonder astma boek en cursus

Boek & Cursus met Kerst Korting

Voor onder de Kerstboom?

Leven zonder Astma dankzij de Buteyko Methode 2023

Buteyko boek met € 7 Kerst Korting

Het boek Leven zonder astma dankzij de Buteyko Methode is geschreven voor astmapatiënten. Het is een eerste kennismaking met de Buteyko Methode (en als zodanig ook voor mensen zonder astma interessant).


Ik heb het in de zomer van 2023 geheel herschreven. Er zijn meer dan 10.000 exemplaren van het boek verkocht en het boek telt 168 bladzijden.


Met toegang tot 3 geluidsfragmenten (MP3's):

* 2 Buteyko-oefeningen waarmee je een astma-aanval kan stoppen,

* 1 Buteyko-oefening om je ademhaling te verbeteren.

De Cursus Astmavrij in 3 weken

Online Buteyko cursus met € 80 Kerst Korting

Ik heb de Online cursus "Astmavrij in 3 maanden" oorspronkelijk gemaakt voor mensen met astma. Maar het is de volledige Buteyko cursus zoals ik die aan mensen met allerlei klachten geef, dus iemand zonder astma kan de cursus ook prima volgen.


De cursus bestaat uit een groot aantal Modules en Video's, en twee keer per week kan je me me Zoomen om me al je vragen te stellen.


Omdat  2023 zo'n geweldig jaar was, geef ik tot 1 januari 2024 maar liefst € 80 korting op de normale prijs van de cursus. 


Komt met de Buteyko doos (met Werkboek, zeezout, een keukenwekker, mijn Buteyko boek "Leven zonder astma dankzij de Buteyko Methode" & 1 rolletje Sleep Well Tape).